Menu
Terug
Toetsenborden
Ergonomisch toetsenbord

Ergonomisch toetsenbord

Wanneer je langdurig werkzaamheden achter de computer doet en veel typt, kan het zijn dat je armen een onnatuurlijke houding aan moeten nemen. Merk je dat dit steeds meer invloed heeft op je gewrichten waardoor lichamelijke klachten toenemen? Je kunt je houding eenvoudig aanpassen met ergonomische hulpmiddelen. Een van de hulpmiddelen in ons assortiment is het ergonomisch toetsenbord. We informeren je graag over de voordelen van het speciale ontwerp van het toetsenbord, zodat jij erachter kunt komen wat deze oplossing jou brengt.

Waarom een ergonomisch toetsenbord gebruiken?

Bestaan je werkzaamheden voor een groot deel uit taken die je achter de computer doet? Bij het gebruik van het toetsenbord span je je spieren aan om de toetsen te bereiken. Je gewrichten worden in een onnatuurlijke houding gebracht en daardoor kunnen vervelende klachten als RSI op den duur opspelen.

Merk jij steeds vaker dat je na een dag achter de computer last krijgt van je polsen, handen of vingers? Het is erg vervelend wanneer je de pijn voelt opkomen. Om je te helpen deze klachten te verminderen, raden we je aan om het ergonomisch toetsenbord te gebruiken. Dankzij het speciale ontwerp kun je ervaren hoe de belasting op je spieren en gewrichten aanzienlijk afneemt. Wil je de houding van je polsen volledig optimaliseren, dan wijzen we je ook graag op onze ergonomische muizen.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
23 producten
Sorteer op
Gratis bezorging Gratis levering vanaf 50 euro
Verzending vandaag Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gepersonaliseerd advies Bereikbaar via chat en +31 24 3244084
100 dagen proefperiode Bestel met een gerust hart en stuur binnen 100 dagen je artikelen gratis retour
Overzicht van bestelling
Je hebt geen product(en) in je winkelwagen.