Menu
Trustpilot stars
Wij scoren een: 4.6/5

Vanaf € 50,00 gratis verzending

Vragen of advies? Bel +31 24 3296116

Terug
Ergonomische muis
Voetpedaal muis

Voetpedaal muis

RSI klachten zijn al vervelend genoeg, al helemaal als er veel met een muis gewerkt moet worden. Voor personen die beperkte mogelijkheden hebben om nog met de handen of armen te werken is een voetmuis een ideaal hulpmiddel. Met onze ergonomische voetpedaal muizen kun je eenvoudig functies van je toetsenbord en/of muis overnemen door met je voeten de pedalen te bedienen. Een voetmuis heeft als doel om repeterende computerhandelingen en/of muiskliks te verminderen of over te nemen, waardoor RSI klachten voorkomen of verminderd worden. Dit is bovendien erg geschikt voor situaties waarin de handen voor andere doeleinden moeten worden vrijgehouden.

Voordelen van een voetmuis

De voetpedaal muizen beschikken over volledig programmeerbare pedalen die je gemakkelijk met je voet kunt bedienen. De pedalen zijn eenvoudig te programmeren om toetsenbord en/of muis functies over te nemen, waardoor veelvuldige en eenzijdige handelingen worden gereduceerd. Hierdoor worden uw armen meer ontlast en zullen RSI klachten afnemen of voorkomen worden.

De voetpedalen worden in kantooromgevingen veelvuldig toegepast vanwege het comfort. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: tekstverwerking, grafische toepassingen, call centers, vertaalactiviteiten en boekhoudkundige toepassingen. Tevens zijn de voetpedalen inzetbaar binnen medische, paramedische en industriële omgevingen.

Voetpedaal muizen in het assortiment

Er wordt onderscheid gemaakt tussen voetmuizen die enkel met pedalen werken en voetmuizen die alle functies van een ´standaard muis´ kunnen overnemen.

Voetpedalen

Wij bieden een voetmuis met één pedaal, een voetmuis met twee pedalen en een voetmuis met 3 pedalen. Dit zijn volledig programmeerbare pedalen die je moeiteloos met je voet kunt bedienen. Een pedaal is eenvoudig te programmeren om toetsenbord en/of muis functies over te nemen waardoor veelvuldige en/of eenzijdige handelingen worden gereduceerd.

Heb je interesse in de voetmuis maar weet je niet zeker of dit helemaal aansluit bij je wensen? Kies dan voor een proefplaatsing. Omdat iedereen anders is, bieden wij de mogelijkheid om de voetmuis vrijblijvend 28 dagen uit te proberen. Door het te testen in uw eigen werkomgeving kun je goed inschatten of de voetmuis daadwerkelijk helpt om je klachten te voorkomen of op te lossen. Wil je gebruik maken van een proefplaatsing? Bekijk hier meer informatie over het aanvragen van een proefplaatsing.

Lees meer Lees minder
Overzicht van bestelling
Je hebt geen product(en) in je winkelwagen.