Menu
Trustpilot stars
Wij scoren een: 4.6/5

Vanaf € 50,00 gratis verzending

Vragen of advies? Bel +31 24 3296116

Terug
Ergonomische muis
Rollermuis

Rollermuis

Een speciaal soort ergonomische muis is de rollermouse. Deze is bijzonder geschikt voor personen bij wie RSI klachten al wat verder gevorderd zijn. Ook mensen zonder pijn of met beginnende RSI klachten kunnen veel baat hebben bij zo'n muis. Ergo2Work biedt verschillende rollermuizen.
 

Wat is een Rollermouse?


Een roller mouse is een centrale muis die voor het toetsenbord wordt geplaatst. De cursor verplaatst zich door een rollerbar met de vingertoppen te bewegen. Klikken kan door de rollerbar in te drukken of door gebruik te maken van de knoppen voor de rollerbar. Hier bevindt zich ook een scrollwheel. Rollermuizen kunnen zowel rechts- als linkshandig of met beide handen worden bediend. Ook hebben ze een geïntegreerde polssteun.

Voordelen van een Rollermouse


Doordat alleen de rollerbar beweegt en niet de muis zelf worden je schouder, nek en arm ontzien. Daarbij werk je met een rollermouse binnen de schouderlijn. Door op deze manier ergonomische verantwoord te werken, kunnen RSI klachten worden voorkomen. Bij reeds gevorderde pijnklachten in arm, nek en schouders is een roller mouse ook aan te bevelen, omdat specifiek deze lichaamsdelen worden ontlast.

Diverse Rollermouse modellen


Ergo2Work heeft verschillende modellen rollermouse in het assortiment. Zo zijn er verschillende versies van de contour rollermouse. Deze zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardig en hebben verschillende knoppen waarvan je de functies, indien gewenst, kunt programmeren. Ze zijn elegant en modern vormgegeven waardoor de Contour Rollermouse Red zelfs de Red Dot Design Award in de wacht heeft gesleept. Naast de contour rollermuizen kun je ook voor de met een wat kortere rollerbar en de ErgoSlider Plus met vervangbare polssteun bij Ergo2Work terecht.

Tips voor het kopen van een Rollermouse

Het aanschaffen van de juiste rollermouse is geen eenvoudige keus. Voordat je definitief beslist, wil je natuurlijk eerst de rollermouse prijs weten en kijken of er een rollermouse aanbieding is. Een rollermouse is gemiddeld genomen wat duurder dan een andere muis, maar daarvoor krijg je een perfect functionerende muis die jarenlang meegaat en je optimaal werkcomfort verschaft. Omdat Ergo2Work verschillende modellen biedt, kun je gemakkelijk een rollermouse vergelijken. Wanneer je nog twijfelt, heb je ook de mogelijkheid om de muis op proef te bestellen. Je kunt hem dan 28 dagen rustig uitproberen om uit te vinden of je de rollermouse hebt gekozen die bij je past.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
9 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
Je hebt geen product(en) in je winkelwagen.