Menu
Terug
Bureaus
Bureau onderstel

Bureau onderstel

Comfortabel en ergonomisch werken is voor iedereen die langdurig achter een bureau zit belangrijk. Langere tijd in dezelfde houding werken zorgt voor statische belasting van het lichaam, wat kan leiden tot RSI klachten. Voldoende afwisseling in de werkhouding en regelmatig pauzeren zijn essentieel voor het voorkomen van overbelasting. Daarnaast is aangepast meubilair ook sterk aan te bevelen, zoals een in hoogte verstelbaar bureau, waarmee je zittend en staand werk kunt afwisselen. Dit zorgt voor vermindering van de statische belasting van het lichaam, waardoor het risico op rug-, nek- en armklachten aanzienlijk afneemt. Naast de reductie van fysieke klachten, zorgen zit/sta werkplekken voor een verhoogde concentratie en een hogere productiviteit.

De in hoogte verstelbare bureau onderstellen van Ergo2Work zijn geschikt voor alle kantooromgevingen waar ergonomie hoog in het vaandel staat. Bovendien zijn deze tafels ideaal voor flexibele werkplekken, omdat de hoogte van de tafel op iedere gebruiker afgestemd kan worden.

Zo kies je een bureau onderstel

Op zoek naar een bureau onderstel die je als zit/sta werkplek kunt gebruiken? Ergo2Work biedt een zeer uitgebreid assortiment onderstellen in diverse formaten en uitvoeringen. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen handmatige hoogteverstelling en elektrische hoogteverstelling met 1 motor of met 2 motoren. Daarnaast is er nog de keuze uit speciale modellen, zoals een 90° hoekbureau.

Bij de keuze voor een zit/sta werkplek let je onder andere op het hoogtebereik, de breedte en het draaggewicht (statische en dynamische belasting). Alle zit/sta werkplekken zijn in breedte verstelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor vele formaten tafelbladen. Mocht je zelf niet over een bureaublad beschikken dan kun je bij ons ruime assortiment van bureaubladen een geschikte oplossing vinden.

Handmatig verstelbare bureau onderstellen

Deze zit/sta werkplekken zijn voorzien van een handslinger waarmee je zeer eenvoudig de hoogte van het bureau kunt instellen. De handmatig verstelbare bureau onderstellen zijn verkrijgbaar in diverse modellen zoals de ErgoDesk Low en de Universal 1HA.

Elektrisch verstelbare bureau onderstelle

De elektrisch verstelbare bureau onderstellen bewegen vlot op en neer, waardoor het wisselen tussen zittend en staand werk nauwelijks extra tijd kost. Alle onderstellen zijn van hoge kwaliteit, zeer stabiel en gaan jarenlang mee.

Er zijn diverse elektrisch verstelbare bureau onderstellen verkrijgbaar met 1 motor, zoals de ErgoDesk Pro en de ErgoDesk APP I, die voorzien is van app bediening (met o.a. een memorymaster). Het zit/sta bureau ErgoDesk APP II heeft 2 motoren en is geschikt voor personen met een lengte tot ongeveer 200 cm.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
36 producten
Sorteer op
Overzicht van bestelling
Je hebt geen product(en) in je winkelwagen.