Menu

Ergo2Work heeft de activiteiten van Ergoweb overgenomen. We helpen je graag verder!

Terug
Zitten & staan
Voetensteun

Voetensteun

Als je urenlang achter je bureau zit, dan kan het zijn dat je last krijgt van vermoeide voeten en een slechte houding. Dit kan leiden tot pijnlijke gewrichten, vermoeidheid en zelfs blessures. Een voetensteun voor je bureau kan dan een uitstekende oplossing zijn om je houding te verbeteren en de druk op je voeten en benen te verminderen. Een voetensteun voor onder je bureau heeft daarnaast nog meer voordelen. Lees er onderaan deze pagina meer over.

Wat is een voetensteun?

Een voetensteun voor onder je bureau is een ergonomisch hulpmiddel dat is ontworpen om de houding en het comfort te verbeteren van mensen die langdurig zitten tijdens het werk. Het is een verhoogd platform waarop je je voeten kunt plaatsen terwijl je aan je bureau zit, wat de druk op de onderrug, benen en voeten vermindert en de bloedcirculatie bevordert.

Een voetensteun is met name nuttig voor mensen die lange uren achter een bureau doorbrengen en vaak last hebben van rug-, nek-, schouder- of beenklachten. Het kan ook helpen bij het voorkomen van slechte houding en vermoeidheid, wat kan leiden tot lage productiviteit en een slechte gezondheid.

Voetensteunen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, hoogtes en materialen. Sommige zijn verstelbaar en kunnen worden aangepast aan de individuele behoeften en voorkeuren van de gebruiker. Het is belangrijk om te kiezen voor een voetensteun die past bij jouw lichaamstype en de hoogte van je bureau, zodat je comfortabel en ergonomisch verantwoord kunt werken.

Lees meer Lees minder
Alles wissen
13 producten
Sorteer op
Gratis bezorging Gratis levering vanaf 50 euro
Verzending vandaag Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden
Gepersonaliseerd advies Bereikbaar via chat en +31 24 3244084
100 dagen proefperiode Bestel met een gerust hart en stuur binnen 100 dagen je artikelen gratis retour
Overzicht van bestelling
Je hebt geen product(en) in je winkelwagen.