Complete set met ruim 10% korting! Deze ergonomische set bestaat uit een Contour Rollermouse Free3 Wireless en een Contour Balance toetsenbord wireless.

Contour Rollermouse Free3 Wireless

De Contour Rollermouse Free3 Wireless is de snelste, laagste en nauwkeurigste Rollermouse tot nu toe. Bovendien is het de eerste draadloze Rollermouse van Contour. De vormgeving is nóg ergonomischer dan bij de voorgangers, wat de schouders en nek ten goede komt. Dankzij de instelbare dpi-opties kan de cursorsnelheid aan de persoonlijke voorkeur aangepast worden. De cursor kan snel en makkelijk over zelfs de grootste beeldschermen op en neer bewogen worden. Deze rollermuis beschikt in totaal over 9 knoppen. Hij is voorzien van zachte kunstleren handpalmpkussens die ervoor zorgen dat de handen prettig op de muis kunnen rusten. De rollerbar van de vernieuwde Rollermouse Free3 is extra lang, wat gebruikers nu nog meer comfort biedt. De handen en armen worden in de meest neutrale zone voor het toetsenbord gebruikt, wat het risico op RSI-klachten sterk vermindert.
 

Contour Balance toetsenbord wireless

Het Contour Balance toetsenbord is een draadloos toetsenbord dat geschikt is in iedere werkomgeving. Doordat de voorzijde enigszins verhoogd is, sluit het Contour Balance toetsenbord naadloos aan op de Rollermouse Free3 Wireless. Naar eigen voorkeur is het toetsenbord ook aan de achterzijde op te hogen. Het Contour Balance toetsenbord wireless heeft een aangename lichte aanslag. Bovendien is het voorzien van mediatoetsen die naar wens kunnen worden geprogrammeerd. Ook de functietoetsen (F1-F12) kunnen met behulp van de FN lock-functie gebruikt worden. Dit toetsenbord is draadloos en wordt geleverd met een draadloze usb-ontvanger en 2 AAA-batterijen.