Bel 024-3296116|Klant worden|Inloggen|
Complete set met ruim 10% korting! Deze ergonomische set bestaat uit een Contour Rollermouse Red en een Contour Balance toetsenbord wireless.
 

Contour Rollermouse Red

De Contour Rollermouse Red is een centraal en recht voor het lichaam gepositioneerde muis, waardoor u binnen de schouderlijn kunt werken. Dit voorkomt een verhoogde spierspanning in de nek en schouders, wat het risico op RSI klachten verkleint. De Rollermouse Red is uniek door de dikkere rollerbar met een zachte anti-slip laag voor een optimale grip en goede controle over de cursor. Hij heeft een aluminium behuizing en is daarmee solide en elegant vormgegeven. Daarnaast is deze rollermuis voorzien van een afneembare polssteun. Bovendien is deze ergonomische muis voorzien van houders waarmee het toetsenbord op de juiste hoogte gepositioneerd kan worden.
 

Contour Balance toetsenbord wireless

Het Contour Balance toetsenbord is een draadloos toetsenbord dat geschikt is in iedere werkomgeving. Doordat de voorzijde enigszins verhoogd is, sluit het Contour Balance toetsenbord naadloos aan op de Rollermouse Red. Naar eigen voorkeur is het toetsenbord ook aan de achterzijde op te hogen. Het Contour Balance toetsenbord wireless heeft een aangename lichte aanslag. Bovendien is het voorzien van mediatoetsen die naar wens kunnen worden geprogrammeerd. Ook de functietoetsen (F1-F12) kunnen met behulp van de FN lock-functie gebruikt worden. Dit toetsenbord is draadloos en wordt geleverd met een draadloze usb-ontvanger en 2 AAA-batterijen.